La familia Bou, dedicados a la elaboración artesana desde 1863, y presentes en los Mercados Municipales de Barcelona del Clot y del Carmel, asi como en la calle Mallorca de la Ciudad Condal, nos confían en Julio del 2008 el diseño de la ampliación de su parada en el Mercado del Clot de Barcelona.

Sideseas saber más sobre la parada de la familia Bou puedesvisitar su página web o leer su carta de presentación:

Carta de presentación de su nuevo proyecto:

Avui volem presentar-vos un nou projecte, un pas endavant a la nostre empresa Xarcuteries Bosch.

Un projecte fet amb esforç i il.lusió, que vol aprofundir en la nostra voluntat de servei al barri i modernitsació del nostre ofici de cansalader-xarcuter.

Als voltants de l'any 1863 els nostres besavis van engegar aquest projecte al nostre barri de sempre, el Clot. Des d'aleshores han estat molts els treballadors i treballadores que han fet possible que Xarcuteries Bosch es consolidés i també han estat molts els clients que ens han fet confiança al llarg dels anys.

Totes les persones que han estat al front del projecte durant tots aquest temps han estat tirant endavant amb uns objectius molt clars: qualitat, servei i ofici. Qualitat en el producte i en el seu procés d'elaboració; servei al nostre barri i a una clientela que ens ha estat fidel al llarg dels anys; i una estimació especial per un ofici i un comerç de proximitat amb les persones. Fins ara els resultats han estat prou bons gràcies als esforços dels nostres predecessors que han aconseguit transmetre'ns aquesta necessitat de fer les coses ben fetes.

I així és com nosaltres ho hem entès i hem volgut continuar amb el repte, adequant-lo a les noves tendències i necessitats de la gent. És per aixó que hem ampliatla nostre superficie de venda al Mercat del Clot, adaptant la manera de fer de sempre a un disseny innovador i moderni amb l'objectiu de seguir dinamitzant el mercat ja que creiem en el futur del comerç de proximitat, en el tracte humà i en el nostre objectiu de sempre, oferir el servei i la qualitat, tret identitari de la nostra empresa en la societat que, per sort, cada dia és més exigent.

Volem agrair el suport de tots els que han fet possible aquest projecte i humilment convidar-vos a participar-hi tot prenent una copa de cava en la inauguració d'aquesta nova botiga per la que estem molt il.lusionats, ja que és una mostra més de l'esforç per seguir una tradició de molts anys i al mateix barri dels nostres inicis.

Jordi i Xavier Bou i Bosch

 

 
BOSCH MMB Clot
 
 
SUPERFICIE: 35 m2
 
SITUACION: MMB del Clot, Barcelona
 
AÑO: 2008